DJ MAG’S Top 100 DJ’s award show tijdens AMF

AMF, Amsterdam Dance Event’s (ADE) grootste festival heeft bekend gemaakt dat de DJ MAG Top 100 DJs award show dit jaar plaatsvindt tijdens het festival in de Amsterdam ArenA op zaterdag 21 oktober 2017. Als één van de meest toonaangevende hoogtepunten in de dance keert de kroning van 2017’s nummer 1 dj terug naar bekend terrein: AMF in de Amsterdam ArenA.

 

DJ MAG TOP 100 DJS

’S werelds grootste dj poll is in 24 jaar uitgegroeid tot de ultieme lijst van de meest populaire dj’s wereldwijd. Jaarlijks worden er meer dan 1 miljoen stemmen uitgebracht. Eerdere nummer 1 dj’s van de wereld zijn Martin Garrix, Armin van Buuren, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Tiësto and Carl Cox. De poll van dit jaar is inmiddels gesloten en de stemmen zijn binnen. Met de uitreiking tijdens AMF, positioneert het evenement zich als één van de meest gewilde festivals voor liefhebbers van dance muziek wereldwijd.

Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *